المقادير:
كميه من الباميه .-فلفل اسود-ملح-زيت .
بصل-توم -طماطم-صلصه معلبه-وطبعا لحم خروف الكميه اللي تعجبك.
الطريقه:
اسلقي اللحم حتى يستوي مع بصله صغيره مفرومه... اضيفي لها الملح والفلفل الاسود.
في فتره استواء اللحم اغسلي الباميه قبل تقميعها (تقطيعها من اعلى راسها وعنقها)واتركيها حتى تتصفى من الماء.
ملاحظه: لاقطعي الباميه قبل غسلها.
حمري الباميه قليلا او قلبيها بشويه زيت وشيليها .
حمري بصله مفرومه بالزيت مع عصير طماطم حسب ما تحبي التسبيك وبعدها اضيفي ملعه ونصف من صلصه العلب عليها
ضعي الباميه على اللحم حوالي نصف ساعه.
اضيفي الصلصه اللى حضرتيها
الان التقليه:
حمري شويه توم مدقوق مع ريحان (الحبق-روز ماري) في حاله عدم وجوده ممكن الاستغناء عنه
وضعيها على الطبخه قبل الاستوا ب5دقائق.
وان شاء الله تعجبكم اكله لذيذه جدا......وان شاء الله الف صحه للي حتجربها
كميه من الباميه .-فلفل اسود-ملح-زيت .
بصل-توم -طماطم-صلصه معلبه-وطبعا لحم خروف الكميه اللي تعجبك.
الطريقه:
اسلقي اللحم حتى يستوي مع بصله صغيره مفرومه... اضيفي لها الملح والفلفل الاسود.
في فتره استواء اللحم اغسلي الباميه قبل تقميعها (تقطيعها من اعلى راسها وعنقها)واتركيها حتى تتصفى من الماء.
ملاحظه: لاقطعي الباميه قبل غسلها.
حمري الباميه قليلا او قلبيها بشويه زيت وشيليها .
حمري بصله مفرومه بالزيت مع عصير طماطم حسب ما تحبي التسبيك وبعدها اضيفي ملعه ونصف من صلصه العلب عليها
ضعي الباميه على اللحم حوالي نصف ساعه.
اضيفي الصلصه اللى حضرتيها
الان التقليه:
حمري شويه توم مدقوق مع ريحان (الحبق-روز ماري) في حاله عدم وجوده ممكن الاستغناء عنه
وضعيها على الطبخه قبل الاستوا ب5دقائق.
وان شاء الله تعجبكم اكله لذيذه جدا......وان شاء الله الف صحه للي حتجربها